0
Fudbal

Kristijan Pulišić (FOTO: Twitter/ AC Milan)

MILAN BOLJI OD SASUOLA: ‘Rosoneri’ pogotkom Pulišića slavili na ‘San Siru!’

Objavljeno: 30.12.23 u 20:10

Važna pobeda za tim Stefana Piolija.

Fudbaleri Milana dočekali su Sasuolo na ‘San Siru’ u okviru 18. kola italijanske Serije A od 18 časova. ‘Rosoneri’ su okončali ovu godinu trijumfom nad gostom iz regije ‘Emilija Romanja’ rezultatom 1:0. Prvi deo susreta ne baš toliko interesantan, bez nekog uživanja, pa se na odmor otišlo najnepolularnijim skorom 0:0.

U drugom poluvremenu izabranici Stefana Piolija su bili konkretniji i uporniji, a to im se isplatilo u 59. minutu kada je gol postigao Kristijan Pulišić. Do kraja utakmice domaćin je uspeo da održi prednost i privede susret rutinski kraju. Izuzetno bitna pobeda za  Milan zbog samopouzdanja ekipe koja još uvek može da računa na borbz ta titulu.

Nakon ovog trijumfa, Rosoneri su na mestu broj tri sa 36 bodova, a u sledećem kolu igraju protiv Empolija. Sa druge strane  Sasuolo je sada na 16. poziciji sa 16 osovjenih bodova i sledećoj utakmici odmeriće snage sa Fiorentinom.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter