0
Tenis

Novak Đoković (FOTO: Starsport)

ĐOKOVIĆ JASAN: ‘Ne pravim proračune, posebno kada igram za svoju zemlju!’

Objavljeno: 30.12.23 u 18:55

‘Radujem se što ću moći da doprinesem makar jednoj pobedi našeg tima.’

Teniska reprezentacija Srbije u nedelju od 10 časova počinje svoje učešće na Junajted kupu protiv Kine, a najbolji teniser današnice Novak Đoković je poručio da nema kalkulacija.

-Postoji samo jedan procenat u mojoj glavi, uvek je to sto odsto. Ne pravim proračune kada uzađem na teren, bez obzira o nivou turnra ili kategoriji, posebno kada igram za svoju zemlju – jasan je.

Dodao je da se raduje što može da doprinese svom nacionalnom timu.

-Ni ranije se nisam bavio time, niti će takoi biti u nedelju, bez obzira na godine i stanje u kom se nalazim. Ne bih ni bio ovde da nisam u stanju da dam najbolje, kako u singlu tako i u miks dublu. Radujem se što ću moći da doprinesem makar jednoj pobedi našeg tima – naveo je Nole.

Rekao je da su uslovi malo drugačiji.

-Očigledno je nešto drugaačije ovde nego na mestima gde sam ranije trenirao i igrao egzibiciju. Kina je odigrala dobar meč, dobili su i miks dubl i stigli do 3-0, biće zanimljivo – istakao je Đoković.

SADRŽAJNO PRVO POLUVREME U BARU: Partizan vodi protiv Mornara koji je pokazao zube ‘crno-belima!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter