0
Košarka

FOTO: Twitter/Denver Nuggets

JOKIĆ PREDVODIO DENVER DO NOVE POBEDE: Somborac došao do neverovatnog rekorda!

Objavljeno: 29.12.23 u 08:50

Srpski reprezentativac pruža sjajne partije.

Košarkaši Denvera Nagetsa bili su bolji od Memfis Grizlisa rezultatom 142:105 u novom kolu NBA liga. Nikola Jokić ponovo je dominirao na terenu i došao do novog trip-dabla postigavši 26 poena uz 14 skokova i 10 asistencija. Ovo je za tim Majka Melouna  šesta pobeda u nizu, a u narednom duelu očekuje ih okršaj protiv Oklahome Siti. 

Ono što je obeležilo meč jeste Jokićeva maestralna partija, a došao je do još jednog sjajnog podviga. Naime, on je postao tek drugi igrač koji je došao do trip-dabla bez promašaja iz igre, a to je do sada zabeležio samo Vilt Čemberlen. Nikola nastavlja da ruši rekorde najjače lige na svetu i da pokazuje kakav je majstor.

-Nikad nisam video tripl-dabl pre nego što sam počeo da igram s njim (Jokićem, prim. aut), a sada ih gledam stalno – istakao je Votson.

NAJAVA SPEKTAKLA: Al-Fejha, predvođena trenerom Vukom Rašovićem protiv Al Nasra u osmini finala azijske Lige šampiona! (FOTO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter