0
Fudbal

FOTO: Twitter/FC Bayern München

ARTETA BI DA PAZARI U BUNDESLIGI: Arsenal zainteresovan za defanzivca Bajerna!

Objavljeno: 28.12.23 u 11:15

Holanđanin interesantan timu iz Londona.

Dolaskom Mikela Artete na klupu Arsenala dosta toga se promenilo. Španski stručnjak je promenio tim iz korena, podmladio ekipu, igra veoma lep fudbal, a ‘Topdžije su prošle sezone bile nadomak titule, ali su ipak na kraju posustali, a presudio je ipak širi roster koji Pep Gvardiola ima u Mančester sitiju. 

I ove takmičarske godine Arsenal je konkurentan za osvajanje Premijer lige, a naredne godine navršava se tačno 20 godina od kako su poslednji put to uradili. Iz Londona imaju visoke ambicije po tom pitanju, a u zimskom prelaznom roku bi da pojačaju svoju defanzivu, a prvi pik je štoper Bajern Minhena, Matijas De Liht, prenosi britanski San.

FOTO: Twitter/FC Bayern München

Ovaj stameni holandski defanzivac bi bio odličan za odbranu ovog engleskog giganta, već sa 24 godina ima neverovatno iskustvo. Član je ‘Bavaraca’ od 2022. godine kada je došao iz Juventusa za 77 miliona evra, a fanstatične partije je pružao u Ajaksu čiji je kapiten bio sa 18 godina i bi deo ‘Kopljanika’ koji je u sezoni 2018/19 stigao do polufinala Lige šampiona. 

Ove sezone za prvaka Nemačke odigrao je 11 nastupa i postigao jedan pogodak, a njegovi kvaliteti nisu upitni.

VELIKI PEH ZA ZVEZDU: Jedan od najboljih igrača propušta pripreme!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter