0
Evroliga

FMP - Crvena Zvezda, ABA Liga, Belgrade, Serbia, on Oct. 23, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POZNATI ARBITRI KOJI ĆE DELITI PRAVDU VEČITIMA: Turčin zadužen za crno-bele , Zvezdi sudija koji je bio meta rasizma!

Objavljeno: 27.12.23 u 20:51

Evroliga je odredila arbitre za meč sa Italijanima koji je na programu ovog četvrtka

Košarkaši Partizana u četvrtak od 18.30 časova igraju meč 17. kola Evrolige, a protivnik će biti ekipa Virtusa iz Bolonje. Na ovom meču crno-beli jure svoju desetu pobedu u takmičenju.

Evroliga je odredila arbitre za meč sa Italijanima koji je na programu ovog četvrtka. Glavni će biti dobro poznati arbitar iz Turske, Emin Mogulkoč, koji je već par puta sudio crno-belima ove sezone.

Pomagaće mu Arturas Šukis koji dolazi iz Litvanije zajedno sa Ukrajincem koji poseduje engleski pasoš i koji već godinama deli pravdu u Prvoj ligi Engleske – Eduardom Udijanskim

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 20.15 časova igraju sa Panatinaikosom utakmicu 17. kola Evrolige, koja bi mogla da bude jako važna za crveno-bele u nastojanju da se uključe u borbu za Top 8 fazu.

Što se tiče sudija za ovaj meč, interesantno, tu su dva arbitra koja su sudila prethodni meč Partizana sa Realom.

Na čelu je opet iskusni Robert Lotermozer iz Nemačke, a pomagaće mu Žozef Bisang iz Francuske, čiji je poslednji boravak u Grčkoj bio jako neprijatan zbog rasističkog ispada navijača Olimpijakosa.

Tu je i arbitar iz ABA lige kojeg svi navijači Zvezde jako dobro poznaju. Reč je o Mariju Majkiću iz Slovenije.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter