0
Evroliga

FOTO: Starsport

PARTIZANOV POTOP U MADRIDU: Obradovićevi izabranici ozbiljno podbacili protiv Reala (FOTO)

Objavljeno: 21.12.23 u 22:32

Izgleda da je večerašnji meč za Partizan bio nemoguća misija.  

Košarkaši Partizana gostuju najjačoj ekipi u EvroligiReal Madridu od 20.45 časova u okviru 16. kola evropskog elitnog takmičenja, a rezultat na kraju meča je 91:75.

Madriđani su prvi na tabeli sa 14 pobeda i jednim porazom, dok se crno-beli nalaze na četvrtoj poziciji sa devet trijumfa i šest poraza. 

Ekipa Željka Obradovića trenutno je ekipa sa najboljom formom i pet vezanih pobeda.
 

Kaboklo je ponovo bio najbolji na startu meča za crno-bele, dok je kod Madriđana to bio Musa koji je furiozno otvorio ovaj duel.

Veoma loš start crno-belih! Moraju izabranici Željka Obradovića hitno da se probude. 

 Madriđani su se znatno odlepili na startu druge četvrtine. Obradović je besan na svoju ekipu, koja ni u jednom segmentu igre ne liči na sebe. 

Pred sam kraj prvog poluveremena upalili su se crno-beli, ali to nije bilo dovoljno kako bi stigli „Kraljeviće“. Moraće ovo mnogo bolje. 

 

U trećoj deonici Partizan je nastavio da tona, a Musa da rešeta. Crno-beli se na tren probude i ponovo stanu, nikako da uhvate ritam. Ne piše ima se dobro.

U poslednjoj deonici real je nastavio da diriguje. Obradović besan na svoje izabranike, na teren je poslao Koprivicu i Vukčevića, ali igru Reala ništa ne može da poremeti.

Izgleda da je večerašnji meč za Partizan bio nemoguća misija.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter