0
ATP

Novak Djokovic (FOTO: Starsport)

NOVAK IZNEO UTISKE POSLE PORAZA U RIJADU: „Salam alejkum, ovo je bio istorijski trenutak“

Objavljeno: 27.12.23 u 23:31

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izneo je utiske posle poraza od Karlosa Alkaraza na egzibiciji u Rijadu

Karlos Alkaraz pobedio je Novaka Đokovića posle preokreta i slavio je rezultatom 2:1. Prvi i drugi teniser sveta pružili su odličnu zabavu celom teniskom svetu.

Posle meča, Novak se obratio.

Salam alejkum. Počeo sam tek da učim jezik. Bilo je ovo sjajno veče. Hvala svima što su došli, hvala ekselencijama koji su nam sve ovo obezbedili. Ovo je bio istorijski trenutak da u Arabiji igraju prvi protiv drugog tenisera na svetu. Bilo je sjajno – rekao je Đoković.

Samo reči hvale je imao za svog rivala Karlosa Alkarasa.

Video sam ga na internetu. Gledao sam klipove, imao je 12 godina, a već je osvajao turnire. On je veoma skroman, dobar dečko. Dobra porodica. Fantastično je imati ga u našem sportu, on je jedan od lidera, videćemo mnogo od njega, tenis je u dobrim rukama, on će ga nositi godinama unapred – kaže Novak.

Vraća se i Rafael Nadal, još jedan veliki borac.

Sjajna je vest što se Nadal vraća. On je legenda ovog sporta. Želimo da ga gledamo što više, bilo bi sjajno da i ja i Karlos igramo protiv njega što više. Tenis je obeležio u prethodnih 20 godina on, kao i Federer, Mari… Tenis je porastao u ovom veku, drago mi je što sam deo te ere, verujem da mogu još da pokažem, jer ja se ne predajem – zaključio je Đoković.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter