0
Fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

IZGLEDA DA NIJE GOTOVO: Bajernov đak stigao u Beograd, Nemci počeli da paniče! (FOTO)

Objavljeno: 25.12.23 u 17:20

Još uvek nije najjasnije šta se dešava

Fudbaler Bajerna, Aleksandar Pavlović, trenutno boravi u Beogradu, što je izazvalo veliku pažnju navijača i sportske javnosti. Iako se činilo da je mladi fudbaler već izabrao da igra za nemačku reprezentaciju, poslednje aktivnosti na njegovom Instagram profilu nagoveštavaju mogući preokret.

Pavlović je podelio fotografiju na kojoj se nalazi u Beogradu, a muzički izbor u pozadini, pesma Svetlane Ražnatović „Beograd“, dodatno je pojačao sumnje da bi mladi fudbaler mogao doneti odluku u korist reprezentacije Srbije.

FOTO: Printscreen/Instagram

Njegova poseta Beogradu, iako nije povezana sa zvaničnim obavezama, može se tumačiti kao prilika da poseti porodicu, prijatelje, ali i da se sastane sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. Ova poseta dolazi u trenutku kada je Pavlović stekao priznanje u Bajernu, debitovao za prvi tim, te privukao pažnju fudbalske javnosti svojim izuzetnim igračkim sposobnostima.

Iako nije igrao za mlađe selekcije Srbije i Nemačke, Pavlović sada ima priliku da odabere za koju će reprezentaciju nastupati u seniorskoj konkurenciji. Sa 19 godina, već je ostavio snažan utisak u Bajernu, a mogućnost da igra za seniorski tim otvara nove perspektive.

Selektor Stojković izjavio je nedavno da zavisi od Pavlovića hoće li igrati za Srbiju, ali da su spremni da mu pruže šansu. Očekuje se da će ova poseta Beogradu dodatno rasvetliti trenutnu situaciju i odrediti kojim putem će karijera Aleksandra Pavlovića krenuti u reprezentativnom dresu.

9
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter