0
AdmiralBet ABA Liga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

ŽOC PORUČIO: ‘Ovo što ima Partizan jedinstveno je u Evropi!’

Objavljeno: 23.12.23 u 15:10

‘Nemamo vremena za pripremu utakmice, očekuje nas zahtevan posao na putu ka cilju.’

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Zadra u nedelju od 17 časova u okviru 13. kola AdmiralBet ABA ligi gde će ih dočekati puna dvoarana ‘Krešimir Ćosić’. Trener ‘crno-belih’ Željko Obradović raduje se što će biti velika poseta i naveo da je to divna vest za ovaj sport.

-Divna vest za košarku je što će dvorana biti ispunjena do poslednjem mesta. Zadar je ekipa koja igra na specifičan način, igra sa mnogo energije, agresivnosti, nastoji da stigne do poena iz tranzicije. Imaju istog trenera, gotovo isti sastav kao i prošle sezone. Nemamo vremena za pripremu utakmicu, očekuje nas zahtevan posao na putu ka cilju. Zadar je poznat kao klub koji je oduvek imao izvanredne navijače i ljude koji poznaju košarku – jasan je.

Istakao je da ono što Partizan ima jedinstveno je u Evropi.

-Ovo što ima Partizan jedinstveno je u Evropi. Ispunjena dvorana do poslednjeg mesta i uvek preko dvadeset hiljada ljudi. Pritom nas prate i na gostovanjima. Odanost navijača prema klubu je fantastična, to se može uporediti sa odanošću Zadrana prema svom klubu. Pozdravljam sve navijače Zadra, uvek se lepo osećam u Zadru – poručio je Obradović.

NOVO PRIZNANJE ZA TEODOSIĆA: Zvezdin as MVP 16. kola Evrolige!

9
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter