0
Evroliga

Miloš Teodosić (FOTO: Starsport)

NOVO PRIZNANJE ZA TEODOSIĆA: Zvezdin as MVP 16. kola Evrolige!

Objavljeno: 23.12.23 u 14:30

Sjajan podvig.

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veoma bitnu pobedu nad Makabijem iz Tel Aviva rezultatom 98:92, a na terenu se najviše istakao Miloš Teodosić koji bio najefikasniji sa 27 poena i 14 asistencija. Ove odlične partije bile su dovoljne da bivši kapiten Srbije  bude proglašen za najkorisnijeg igrača 16. kola Evrolige. 

Teodosiću je ovo prvi put da je proglašen za MVP-ja kola od novembra 2016. godine, a ukupno šesti put u karijeri. Sledeći na listi je Vejd Boldvin iz Makbija sa indeksom 30. Amerikanac je postigao 22 poena protiv Zvezde, imao četiri asistencije, tri skoka, dve ukradene, a čak 10 puta je fauliran.

Majk Džejms iz Monaka je završio treći sa indeksom 29 nakon 28 poena, tri asistencije i dva skoka u pobedi nad Bajernom u Minhenu (91:80).

Džanan Musa je bio najbolji u pobedi Reala nad Partizanom (91.75) sa 23 poena i četiri skoka i indeksom 27, dok je jedan manje indeksni poen imao još jedan igrač Makabija Džoš Nibo sa 18 poena i sedam skokova.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter