0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DULJAJ OTVORIO DUŠU: “ Iz omladinske škole beže kad me vide, nije normalno da Šćepović ide da trenira“

Objavljeno: 23.12.23 u 17:50

Trener Partizana ogorčen omladinskom školom i otvoreno je govorio o skandalu

Posle pitanja da li je zadovoljan radom omladinske škole Partizana, Igor Duljaj otvorio je dušu i izgovorio puno toga  neočekivanog.

Znam da mnogi iz omladinske škole beže kad me vide

Zašto?

Zato što imam svoj stav, mišljenje

Da se u školi ne radi dobro?

Imam svoje mišljenje kad je u pitanju škola i dosta prijatelja među kolegama koji su u Teleopiku i Partizanu. Uvek sam smatrao da mora da postoji neko ko ima iskustvo i da pored mladog trenera treba da stoji neko ko će da mu kaže „stani, ne možeš tako“… Sve ostaje na mladima, ali ništa nema bez sede kose… Za mene nije normalno da jedan Šćepović ide da trenira… To je nepoštovanje prema starijim igračima… I kad pričamo o žongliranju lopte, to je elementarna tehnika do 15 godina. Mi danas deci dajemo video analizu protivnika što je nonses. Deca nam ne idu u školu. Deca su nam neobrazovana i biće problem ovog društva pre ili kasnije. Nemam problem i kad kažu: „ne smeš to da pričaš“! Zvaće me i posle ovoga svi živi. Mnogi ljudi i ne znaju šta se sve dešava

Zastao je Igor Duljaj na trenutak, zatim konkretizovao priču:

Imate „Crno-bele bebe” i da klub slučajno sazna da je neko otvorio firmu i taj novac ne ide tamo gde treba nego na nečiji račun! I da mi taj neko priča o poštenju i o ljubavi. Uz dužno poštovanje… Njegovi treneri koji su tu ne prime platu, a on odgovara: „ne primam ni ja platu”… A što ne kažeš da ti supruga vodi sajt „Crno-bele bebe” za 100.000 dinara?

O čemu se radi?

Možete da proverite u APR-u

Šta je to? Škola?

Da… Šest hiljada dinara pa puta… koliko…. I da mi neko priča o poštenju… A kad me vide: „budala, budala, budala“…. Slučajno se saznalo

Da li ovo gde pominjete „Crno-bele bebe“ možemo da pustimo kao vašu izjavu?

Zašto da ne… Skandal! Ceo grad zna to… – zaključio je Igor Duljaj u razgovoru za „Žurnal„!

DULJAJ IMA OVAJ ZAHTEV ZA IGRAČE: „Želja mi je da popričam sa njim, imao sam priliku, ali bilo me sramota“

 

117
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter