0
Evroliga

FOTO: Youtube/Screenshot

ĐUROVIĆ PROKOMENTARISO IGRU PARTIZANA: ‘Da se ne ljuti Željko, to je neverovatno!’

Objavljeno: 23.12.23 u 12:35

‘Boljka je ostala.’

Nakon nešto slabijeg početka, košarkaši Partizana su se konsolidovali i uzeli dobar zalet, ali su ipak pokleknuli pred moćnim  Realom nakon pet vezanih pobeda u Evroligi. Trenutno se nalaze na četvrtom mestu i ako ovako nastave imaju velike šanse da se nakon više od decenije plasiraju na fajnal-for. 

Međutim, prema mišljenju čuvenog košarkaškog stručnjaka Vlade Đurovića, ‘crno-beli’ imaju isti boljku, a to je skok. 

 -Boljka je ostala, da se ne ljuti Željko, slabiji skok. To je bilo neverovatno… Isto, kažu da Pantera niko nije bolje čuvao od Kozera, ali dobar je bio i Džons, iako je bio svežiji. Dogovor je bio da čim se prođe uporedo s Panterom, da dođe neko u udvajanje. Bilo mu je teško, posebno protiv Reala, ali izgleda da je i Mumbru dobar trener – naveo je.

Potom se osvrnio na Doužera.

– Doužer je odličan igrač i po meni je i dalje skroman, neprimetan, povučen i u sebe, ekipu, klupu… A, mora da eksplodira! Mislim da bi mogao da im donese više pobeda i titula, ali, brate, previše je skroman. Zamislite da su takvi Ledej i Panter? Oni šutiraju i kad ih ne ide. Ako Doužer promaši, pet minuta ne gleda koš, mora da eksplodira! Kad se to konačno desi, Paritzanu će biti mnogo lakše – jasan je Đurović.

VLADE ĐUROVIĆ O PLASMANU ZVEZDE NA F4: ‘Nema šanse!’

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter