0
Evroliga
Vlade Đurović

Vlade Đurović (FOTO: Starsport)

VLADE ĐUROVIĆ O PLASMANU ZVEZDE NA F4: ‘Nema šanse!’

Objavljeno: 23.12.23 u 12:15

‘Zvezda sad mora da dobije na gostovanju bar jedan meč.’

Tim sa Malog Kalemegdana ove sezone u Evroligi pruža slabije partije u odnosu na prošlu sezonu. Nakon dva vezana poraza u  Špraniji od Valensije Baskonije usledila je pobeda nad Albom, ali su posustali protiv Real Madrida u ‘Štark areni’. Poslednji izazov za četu Janis Sferopulosa bio je Makabi iz Tel Aviva, koga su ‘crveno-beli’ dobili i ostvarili izuzetno važan trijumf.

Poznati košarkaški stručnjak Vlade Đurović gostovao je na Areni Sport i istakao da je Zvezda uhvatila poslednji voz pobedom nad izraelskim timom, ali da joj slede dva teška i ključna gostovanja. 

Zvezda je uhvatila zadnji voz, da je izgubila – ne bi mogla da postigne da se uključi. Sada stižu dva najteža gostovanja, PAO i Fenerbahče. Verujte, bolje bi bilo da su igrali sa Baskonijom, Barselonom ili Efesom, nego ove dve ekipe – naveo je.

Prokomentarisao je Teodosića, Gedraitisa Tobija.

Teodosić je odigrao najbolju utakmicu u poslednje dve-tri godine, ovo je bilo profesorski. Ubacivao je, kreirao… Opet, to na kraju ne bi bilo dovoljno da Giedraitis nije odigrao kako je odigrao. Za to je doveden. Ne može od 10 utakmica da odigra dve dobro, pa da kažemo da je dobar igrač. Mora bar šest dobrih i ostale solidno. Pridružio mu se i Tobi, a iako se razmišljalo da će Gilespi da zameni Tobija – to je sad pitanje. Tobi ima dobar šut, nije neki snagator, ali ga je teško braniti – jasan je Vlade.

Smatra da Zvezda sada mora da dobije jedan meč na strani.

– Zvezda sad mora da dobije na gostovanju bar jedan meč – i trebaju joj neuporedivo bolji Nedović i Mitrović. Bez njih, nema šanse. Zvezdi su sada već odmakli rivali i mora da se napravi brejk da se ide gore – objašnjavao je Đurović.

DULJAJ OTKRIVA: Saldanja napušta Humsku? I za Belića postoji interesovanje!

9
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter