0
Fudbal

FOTO: Twitter/AFC Ajax

NESVAKIDAŠNJE: Ajaks zbog loših rezultata vraća novac od ulaznica navijačima!

Objavljeno: 22.12.23 u 19:50

Holandski gigant u velikom rasulu.

Ova sezona za Ajaks je jedan veliki košmar. Naime, ‘Kopljanici’ od početka takmičarske godine igraju izuzetno loše i to najlošiji start u istoriji ovog kluba. U jednom momentu su bili poslednji na tabeli u domaćem šampionatu, jedina pozitivna stvar je što će prezimiti u Evropi, pošto su obezdili plasman u Ligu Konferencije. 

Međutim, juče su doživeli debakl pošto su ispali iz Kupa od kluba iz treće liga, USV Herkulesa nakon poraza od 3:2. Nakon ovog meča čelnici Ajaksa rešili su da vrate pare od ulaznica svojim navijačima, što je nesvakidašnje u svetu fudbala. 

-Zbog lošeg učinka naše ekipe, bez sumnje vam je utakmica Herkules – Ajaks bila bolna. Delimo vaš bol i duboko smo osramoćeni. U dogovoru sa delom igrača i tehničkim licima, odlučili smo da obeštetimo sve gostujuće navijače koji su kupili ulaznicu za utakmicu. To znači da ćemo vam nadoknaditi troškove uaznice za utakmicu i kartu za putovanje autobusom. Iznos će uskoro biti na vašem računu. Ova naknada ne oduzima sećanje na bolno veče, ali nije bila opcija da ništa ne preduzmemo. Hvala vam na bezuslovnoj podršci – navode u saopštenju.

MURINJO GOVORIO O MEČU SA NAPOLIJEM PA OTKRIO DA LI OSTAJE U ROMI: ‘Obavestio sam klub!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter