0
Fudbal

Žoze Murinjo (FOTO: Twitter/ AS Roma)

MURINJO GOVORIO O MEČU SA NAPOLIJEM PA OTKRIO DA LI OSTAJE U ROMI: ‘Obavestio sam klub!’

Objavljeno: 22.12.23 u 19:30

‘Uvek sam bio direktan i iskren.’

U okviru 17. kola italijanske Serije A odigraće se čuveni ‘Derbi sunca’ između Rome Napolija sutra od 20:45 na stadionu ‘Olimpiku. Trener ‘Vučice’, Žoze Murinjo dotakao se svog borakva u ‘večnom gradu’ i istakao da je imao ponuda, ali iz poštovanja prema klubu odbio.

-Možda ste mislili da postoje sumnje u mojoj glavi. Ili da bi neki problem ili frustracija mogli da izazovu sumnju u meni. Jasno sam izneo svoj stav. Uvek sam bio direktan i iskren. Nedelju dana nakon potpisivanja ugovora sa Romom, imao sam fantastičnu ponudu i obavestio sam klub. Nisam prihvatio iz poštovanja prema Romi – započeo je. 

Imao je ponudu i nacionalnog tima Portugala.

Imao sam priliku da odem i treniram Portugaliju, ali mi je klub rekao da je važno da ostanem i ja sam ostao. Posle finala u Budimpešti ponovo sam obavestio klub o arapskoj ponudi i odbio sam je. Želim da ostanem i borim se, uprkos svim poteškoćama i negativnim stvarima. Ovo je moj stav i nema sumnje. Sada ne želim više da pričam o tome – naveo je  Specijalni.

Potom je govorio o sutrašnjem protivniku.

-Napoli je uvek Napoli. Isti su kao i prošle godine osim Kima. Igraju skoro istih 11 kao tim koji je osvojio prvenstvo. Teškoće su one koje poznajemo. Ali kada smo se suočili sa njima, izgubili smo 1-0 u 80. minutu kod kuće i remizirali u Napulju. Izgubili su veoma dobrog trenera, ali su našli trenera sa velikim iskustvom u fudbalu i pre svega u Napulju. Imaju klupu koja nudi mnoga rešenja – jasan je Murinjo.

KLOP REKAO DA SUPERILIGI: ‘UEFA i FIFA ne mogu rade šta žele više!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter