0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KLOP REKAO DA SUPERILIGI: ‘UEFA i FIFA ne mogu rade šta žele više!’

Objavljeno: 22.12.23 u 19:10

‘Konačno smo dobili malo razumevanja.’

Velika buka digla se oko osnivanja Superlige i odvajanja od UEFE FIFE, ali uglavnom su klubovi imaju negativan stav o ovom takmičenju. Za sada su jedini za ovaj projekat Real Madrida Barselona, dok su ostali širom Evrope jednoglasno rekli ‘Ne’. Međutim, pozitivnu rekaciju na ovu odluku imao je trener Liverpula, Jirgen Klop. 

-U potpunosti sam zadovoljan Liverpulovim saopštenjem, ali mi se i presuda veoma dopada. Konačno smo dobili malo razumevanja da FIFA, UEFA i ostale institucije ne mogu da rade žele, da samo dodaju i dodaju utakmice, a da niko ne može o tome da kaže ništa – naveo je.

Dodao je da sada UEFA FIFA ne mogu da rade šta žele.

-Moramo da razgovaramo o tome u budućnosti, o mnogim stvarima moramo da pričamo. Ukoliko radimo stvari kako oni žele, kao na primer, da imamo sve više utakmica i niko ne kaže, čekajte, šta se dešava ovde?! I mislim da bi trebalo da se zamisle nad tim. Ne možete baš da radite sve što poželite. Ali ne, Superliga? Imam isto mišljenje kao i ranije – istakao je Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter