0
Domaći fudbal

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

MILOJE PORUČIO: ‘Volim da radim pod pritiskom!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.23 u 13:45

‘Onog trenutka kada si u Zvezdi ambicije su najveće.’

Danas je na konerenciji za medije kao novi/stari trener Crvene zvezde predstavljen Vladan Milojević koji je govorio o svojim očekivanjima, igračkom kadrom i brojnim temama. Istakao je da voli da radi pod pritiskom i da mu se zona konfora ne sviđa. 

-Ja lično volim da radim pod pritiskom, mnogi imaju zonu komfora, ali meni se to ne sviđa. Svi mi volimo izazove, to je pritisak. Onog trenutka kada si u Zvezdi ambicije su najveće, bilo kakvi problemi da postoje. Mislim da smo mi grupa koja mora da veruje i radi u jednom pravcu, jedan čovek ne može sve sam – naveo je.

Dodao je da je letos napravljena dobra selekcija igrača.

-Zvezda ima dobar sastav, letos je napravljena dobra selekcija, formiranje skauting službe. Imaju dovoljan kvalitet, najbitnije je da se uklope u jednu celinu i ono što je rkasilo moju generaciju jesu odnosi između svih u klubu. Oni moraj uda znaju gfde su došli. Ove sezone ima puno stranuh igrača, ja sam ih većinom trenirao u inostranstvu. Moraju da upoznaju klub, a domaći igrači da preuzmu odgovornost. Jako mi je drago da je Zvezda ove sezone imala odrešenije ruke. Ko niej u klubu ne razume to što je srži kluba, ali to nije nimalo jednostavno – jasan je Milojević.

MILOJEVIĆ O POVRATKU BORJANA: ‘Svaki igrač je dobrodošao!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter