0
Domaći fudbal

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

VLADAN MILOJEVIĆ: ‘Poziv Zvezde sam prihvatio bez razmišljanja!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.23 u 13:30

‘Na kraju je rezultat merilo svega.’

Nakon nuspešne epizoda Baraka Bahara na klupi Crvene zvezde, u klub se vratio miljenik Delija, Vladan Milojević. On je danas u 13 časova ozvaničio saradnju sa ‘crveno-belima’, istakao je da ovaj tim mnogo znači za njega i porodicu. 

-Zvezda mnogo znači i meni mojoj porodici, jer sam ja neko koje sa 16 godina došak iz malo mesta. Moj prošli odlazak je bio kada smo napravili dobre rezultate i reko sam da Zvezda može na mene uvek da računa i bez razmišljanja sam prihvatio poziv. Dobro me znate, ja sam neko ko veruje u rad i neka moja obećanja su nezahvalna. Radiću maksimalno sa svojim stručnim štabom, koji znaju sistem i učiniću sve da nastavimo putem koji je Zvezda krenula pre par godina – naveo je.

Dotakao se i mladih igrača.

-Sve se dogodilo vrlo brzo, sigurno ima stvari koje bi morali detaljnije poglesati. Zvezda je na dobro putu, zvezdaška javnost je uvek kritična, ali ovo što je klub uradio prošlih godina je impozantno. Ima stvari koje ćemo da ispavimo, ovo je jedan proces u fudbalu. Veliki benifit je što su mladi igrači promovisani i dobili šansu u Ligi šampiona. Imaju veliki potencijal i treba im dati šansu uvek. Svi će oni jednog dana imati dobre karijere i biti nosioci reprezentacije – istakao je Miloje.

Rezultat je merilo svega.

-Na kraju rezultat merilo svega, bilo je dosta dobrih stvari. Za mene ne postoji juče, rano je za bilo kakvu analizu, zbog obaveza u klubu nisam sve ispratio. Nemam društvene mreže, znam samo ono što sam čuo. Derbi je jako bitna utakmica, imali su svoje šanse, došao je poraz, ali nije smak sveta. Ima još dosta utakmica, ispravićemo sve – jasan je Milojević.

Milojeviću je ovo drugi mandat na klupi aktuelnog šampiona Srbije, pošto je već bio trener u periodu od 2017. do 2019. godine kada je osvojio dva puta Mozzart Bet Superligu Srbije. On je te 2017. godine došao takođe kao spasilac, nakon što je Partizan osvojio šampionsku titulu.

Stvorio je dominatan tim, koji je bio osnova današnjoj Zvezdi, takođe pod njegovim patronatom ‘crveno-beli’ su prvi put nakon 10 godini igrali neko evropsko takmičenje i postali redovni učesnici Lige šampiona.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter