0
Domaći fudbal

Slavoljub Đorđević (FOTO: FK Radnički Niš)

ĐORĐEVIĆ PRED MEČ SA ‘DIZELKOM’: ‘Hrabra ekipa, pokazali su zube i Zvezdi i Partizanu!’

Objavljeno: 20.12.23 u 14:50

‘Spremni smo za ono što nas očekuje.’

Fudbaleri Radničkog Niša sutra od 16 časova dočekuju Železničar Pančevo na gradskom stadionu ‘Čair’ u okviru zaostalog devetog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Domaćin ulazi u ovaj susret nakon poraza od Vojvodine 1:0 na domaćem terenu posle iznenađujuće pobede nad Partizanom. 

Nišlije se nalaze na pretposlednjem mestu i trijufm nad ‘Dizelkom’ bi doneo određeni skok na tabeli i malo mirniji odlazak na zimski odmor. Trener Radničkog, Slavoljub Đorđević rekao je Železničar igra jako dobro, otvoreno i hrabro i da su pokazali zube mnogim timovima u vrhu tabele.

– Dobri su i kod kuće i na strani. Igraju jako, jako dobro, otvoreno, hrabro. Dosta su se podigli na tabeli. Imali su četiri-pet bodova, sada imaju 17, to nije slučajno. Pokazali su zube i Zvezdi i Partizanu, uzeli bod Vojvodini, hrabro odigrali sa TSC-om. U ovom izjednačenom prvenstvu sve se igra na jednu loptu, nema favorita. Svaka utakmica je neizvesna, jako je zanimljivo – naveo je.

Dodao je da će biti dosta borbe.

-Sigurno će biti dosta borbe na ovakvom terenu. Nadam se da ćemo imati više snage, koncentracije i sreće da iskoristimo svoje prilike i pobedimo. Mislim da smo zaslužili bod i protiv Vojvodine, ali nije nam se vratilo. Ipak smatram da, kada radiš pošteno, mora da se vrati i ubeđen sam da će se to desiti protiv Železničara – jasan je bivši strateg Vojvodine.

Istakao je da su svi spremni za ovaj duel.

-Mi smo rešili da malo osvežimo ekipu, pa smo im dali prvi slobodan dan po mom dolasku smatrao sam da treba da se odmore. Jednostavno, nije samo fizički umor u pitanju, već i psiha. Dobili su dan odmora, pa smo radili oporavak, napunili baterije. Spremni smo za ono što nas očekuje. Momci znaju koliko je bitna ova utakmica i za njih, za klub, grad. Moji momci u ovom trenutku treba da daju maksimum i nadam se da će publika to prepoznati i doći da im da podršku – zaključio je Đorđević.

EFIKASNOST NA VEČITOM DERBIJU NIJE JAČA STRANA: Na devet od poslednjih deset duela pala su samo dva gola po meču! (VIDEO)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter