0
Evroliga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS IZNEO SVOJA OČEKIVANJA PRED MAKABI: Grk se dotakao i Nejpira!

Objavljeno: 20.12.23 u 15:25

 ‘Za nas je ovo veoma važna utakmica.’

Nakon poraza od Real Madrida, naredni izazov za košarkaše Crvene zvezde je Makabi Tel Aviv sa kojim će odmeriti snage u ‘Pioniru’ u četvrtak id 20:05 u okviru 16. kola Evrolige. Trener ‘crveno-belih’ Janis Sferopulos je izneo svoja očekivanja pred meč sa izraelskim timom.

-Igramo protiv Makabija, ali na terenu koji je domaći. Imaju pet pobeda i tri poraza, nalaze s eu vrhu tabele i bore se za plej-of. Za nas je ovo veoma važna utakmica, posle reala želimo da pokažemo reakciju. Želimda vidim što više igrača uključenih u borbi za pobedu. To je naš cilj – da svi zajedno budemo spremni da se borimo za pobedu – jasan je Grk.

Dodao je da nije video objavu Šabaza Nejpira koja je bila upućena njemu.

-Nisam video, nisam na društvenim mreža, imam samo Tviter, koji služio za moje komentare. Nemam više šta da kažem od onog što sam rekao na konferenciji – istakao je Janis.

Fredil Gilespi danas će odraditi prvi trening sa ekipom.

-On još uvek ne može da irga u Evroligi, lai želimo da ga priključimo timu, kako bi počeo da igra u ABA ligi – zaključio je Sferopulos.

ĐORĐEVIĆ PRED MEČ SA ‘DIZELKOM’: ‘Hrabra ekipa, pokazali su zube i Zvezdi i Partizanu!’

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter