0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

OVO ĆE BITI POSEBAN DERBI ZA NJIH: Čiji klinci će izaći kao pobednici!?

Objavljeno: 20.12.23 u 12:55

Očekuje nas pravi spektakl.

Došao je i taj dan koji svi sa velikim nestrpljenjem očelujemo, a to je fudbalski praznik u Srbiji, čuveni 171. večiti derbi. Poprište događaja biće Humska kada će od 18 časova odmeriti snage Partizan Crvena zvezda. Ova utakmica ima posebnu draž pošto će pobednik odneti titulu jesenjeg prvaka. 

Takođe, ovaj susret imaće posebno značenje za omladince oba tima. Naime, Barak Bahar će ukazati poverenje Jovanu Mijatoviću i Kosti Nedeljkoviću, Duljaj Mihajlu Iliću Mateji Stjepanoviću koji se vode kao bonus igrači. Ovo će biti značajan dan za njih, pošto će osetiti tu draž igranja večitog derbija. 

Definitivno su sva četvorica zaslužila da se nađu na terenu, jer su svojim sjajnim partijama to i pokazali. Ono što je lepo videti je da se deca iz omladinskog pogona bacaju u vatru, jer tako stasavaju brže i postaju zreliji i bolji fudbaleri. Kada glavni arbitar odsvira kraj utakmice, videćemo čija će deca biti uspešnija.

FILIP KASALICA ZA HS: ‘Zvezda u boljoj situaciji dočekuje ovaj derbi, očekujem pobedu ‘crveno-belih!’ (FOTO) (VIDEO)

Ko će biti jesenji prvak Superlige Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter