0
Evroliga

PJ Dozier, #35 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v AS Monaco at Stark Arena on December 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) VALENSIJA – PARTIZAN: Crno-beli prokockali prednost, gledamo ozbiljnu bitku u La Fonteti (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.23 u 21:53

Minimalna prednost domaćina.

Košarkaši Partizana započeli su svoje duplo kolo u Španiji protiv ekipe Valensije u okviru 15. kola Evrolige ove večeri od 21 čas, a rezultat je 34:33.

Obe ekipe u elitnom evropskom takmičenju ijđmaju skor 8-6, Valensija ima tri pobede u nizu, dok Partizan ima četiri. 

Ekipa „Narandžastih“ ima jednu od najoljih odbrana u Evroligi, dok je sa druge strane Partizan posle Reala najbolja napadačka ekipa. 

Obe ekipe su odlično otvorile meč, ređale su se trojke, slobodna bacanja i ofanzivni skokovi. Kod crno-belih na samom početku istakao se Doužer

Negde oko trećeg minuta meča policija je morala da reagu je na tribini na kojoj se nalaze navijači crno-belih, koji su udarani pendrecima iz za sada nepoznatih razloga.

Drugu deonicu otvara fantastični Naneli koji predvodi svoj tim. Amerikanac sjajno pogađa i asistira. Do sad je zabeležio sedam poena. Pored njega, tu je i Kaboklo.

Pred sam kraj druge deonice domaći „uzimaju stvar u svoje ruke“ prave seriju od 8:0 i prelaze u vođstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter