2
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

FOTO: Starsport

IZGLEDA DA JE GOTOVO: Piksi i Srbija ostali bez još jednog bisera! (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.23 u 11:50

Mladi fudbaler se odlučio za Nemačku

Aleksandar Pavlović, talentovani fudbaler Bajerna, odlučio je da će nastupati za reprezentaciju Nemačke.

Iako je Fudbalski savez Srbije (FSS) pokazao interesovanje i kontaktirao Pavlovića, mladi fudbaler se odlučio za Nemačku, zemlju u kojoj je rođen.

Pavlović je rođen 2004. godine u Minhenu. Igrač je mlađih kategorija Bajerna i već je privukao pažnju selektora U20 selekcije Nemačke. Očekuje se da će Pavlović uskoro napraviti i debi u seniorskoj reprezentaciji Nemačke.

Ko će biti jesenji prvak Superlige Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

18
21

2 Komentara

  1. Pa normalno da se odluci za njih ,ima bolje uslove ,pare ,zivot ,familiju,drugare i sve ostalo sto mu je potrebno ,rodjen i odrastao u Nemackoj pitanje da li bi uopste igrao?

    1
    0
    Odgovori
  2. PAMETAN POTEZ – Kod nas ni Državu neinteresuje fudbal NACIONALNE SELEKCIJE a da se ovaj mlad momak interesuje i pada na niske grane . Država nemože da obezbedi i promoviše fudbalske utakmice domaće lige na TV SA NACIONALNIM FREKVENCIJAMA DA CELA SRBIJA BUDE UZ NASE KLUBOVE , DA PRATI I DAJE PODRŠKU I PROMOVIŠE A SA TIM I POJAČAVA INTERESOVANJE ZA NACIONALNI TIM. Eto videli smo ŽENSKU FUDBALSKU REPREZENTACIJU pre par dana gde su igrali sa Ukrajinom PRED ČITAVIH 40-50 GLEDALACA NA TRIBINAMA – TOLIKO .

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter