2
Domaći fudbal

Grobari (FOTO: Starsport)

GROBARI IZDALI SAOPŠTENJE PRED DERBI: ‘To ne sme da nas slomi!’

Objavljeno: 18.12.23 u 20:40

‘Više nego ikad potrebno da budemo jedinstveni u ovoj odluci.’

U sredu, 20. decembra za celu Srbije biće praznik fudbala i tada sve staje da bi se pratilo ono što svi željno iščekuju, a to je ‘večiti derbi’. Na stadionu u Humskoj od 18 časova, snage će odmeriti fudbaleri Partizana Crvene zvezde u okviru devetog kola  Mozzart Bet Superlige Srbije.

U uoči ovog duela, ‘Grobari’ su izdali saopštenje i najavili da će nastaviti da bojkutuju utakmice na domaćem terenu i da neće odustati od svoje borbe za pravdu.
 

-S obzirom da se odloženi 171. večiti derbi igra u sredu, a da ponovo kolaju razne priče i spekulacije oko toga da li se Grobari pojavljuju na stadionu, vreme je da se sve te kafanske priče opovrgnu i stavi tačka na njih. Karte za Jug su puštene u slobodnu prodaju, ali još jednom apelujemo na sve da ih ne kupuju, jer je više nego ikad potrebno da budemo jedinstveni u ovoj odluci! Jedan derbi ne sme da bude razlog da se odustane od borbe za bolje dane kluba, koja je mnogo dublja i teža – započeli su.

Dodaju da se ništa nije promenilo.

-Od početka bojkota apsolutno ništa se nije promenilo, Vazura i pijuni su i dalje tu gde jesu, stadion se i dalje raspada, omladinska škola propada, Teleoptik i dalje prokišnjava, dugovi su toliki da je normalno funkcionisanje kluba svakog dana dovedeno u pitanje a na sve to su uspeli da nam podele i sportsko društvo i da nam zbog ličnih interesa unesu nemire i u druge sekcije. Igrači i radna zajednica nemaju redovna primanja pa je u skladu s tim još i dobro što smo u ovom periodu godine i dalje, koliko toliko, još uvek konkurenti za prvo mesto – poručuju.

Ističu da se sada pokazuje svest.

-Ujedno, velike utakmice su i one na kojima se naše odsustvo najviše oseća, pa samim tim i bojkot ima najveći efekat baš na ovakvim utakmicama! Sada se pokazuje svest i odlučnost! Sada pokazujemo da li nam je zaista bitna borba za nešto više i bolje, a to ne sme da nam slomi želja za derbijem, nezrelost i ne razmišljanje na duge staze – navode ‘Grobari’.

 

U SUSRET DERBIJU: Evo kako je Partizan dobio nadimak ‘Parni valjak!’ (VIDEO)

 

 

9
3

2 Komentara

  1. Potpuno pogrešno odluka, zaista neshvatljivo da mislite da će te Vazuru oterati nedolaskom na stadion, aman ljudi dozovite se pameti, pa samo dolaskom I masovnim protestom ih možete oterati. Pa ovo Vazuri savrseno odgovara, prosto neverovatno da to ne shvatate.

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter