1
Domaći fudbal

Slavko Perović (FOTO: Starsport)

SLAVKO PEROVIĆ OŠTAR: ‘Možda smo Duljaja trebali da pitamo sa kojim sastavom da izađemo!’

Objavljeno: 17.12.23 u 15:45

‘Ja se stvarno izvinjavam Igoru Duljaju što nismo sklonili pola tima, da bi on mogao da pobedi’.

Ekipa Partizana nalazi se u krizi i nakon silovitog naleta koji su imali i prednost od šest bodova nad Crvenom zvezdom, sve se istopilo. Juče su ‘crno-beli’ remizirali 3:3 sa Radničkim 1923 iz Kragujevca i sada će ‘večiti derbi’ odrediti sudbinu oba kluba i ko će poneti titulu jesenjeg prvaka. 

Nakon ove utakmice trener ‘Parnog valjka’ Igor Duljaj imao je malo čudnu izjavu gde je prozvao Šumadince da su poslali igrače sa žutim kartonima protiv njih namerno. 

Rezultat ne može da bude popularan, kada date tri gola, a niste pobedili. Možda bi sve bilo drugačije da je Ado postigao gol u prvom minutu. Ipak, to ne bi smelo da bude opravdanje. Da li je ekipa pod nekim stresom ili pritiskom, ne znam. Ovakve utakmice se dešavaju. Radničkom čestitam na neverovatnoj borbi za svaku loptu. Ako ovako nastave, završiće malo više na tabeli. Ono što je simptomatično jeste to da su imali trojicu ili četvoricu igrača koji su imali po tri kartona i želeli su da čiste kartone protiv nas. Ne znam da li to da shvatim kao poštovanje prema nama ili nešto drugo. Ostvarili su cilj, a to je da Partizan danas ne pobedi i čestitam im na tome – naveo je Duljaj.

Na ovu izjavu imao je odgovor i sportski direktor Kragujevčana, Slavko Perović koji je poručio za Mozzartsport strategu ‘crno-belih’ da je to sramno što je rekao.

-Ja se stvarno izvinjavam Igoru Duljaju što nismo sklonili pola tima, šest igrača sa po tri žuta kartona, da bi Partizan lakše mogao da pobedi. Možda smo pogrešili što ga nismo pitali ko bi po njemu trebao da igra, pošto možda još živi u nekom vremenu kada je to bila praksa. Ovo je sramna izjava kojom je pokazao nipodaštavanje momaka koji su izginuli 90 minuta za svoj klub i grad, kao i veliko nepoštovanje prema jednom velikom klubu sa ogromnom tradicijom, kakav Radnički sigurno jeste. Neka pogleda bolje sastave našeg tima na svim utakmicama u poslednje tri godine i videće da nikada nismo taktizirali zbog kartona ili bilo čega drugog, već da smo uvek igrali sa najjačim sastavom protiv svakog rivala – jasan je Perović.

 

53
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter