1
Fudbal

FOTO: Twitter/ AC Milan

SIMIĆ SREĆAN NAKON DEBITANSKOG GOLA ZA MILAN: ‘Ovo je kao san!’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.23 u 16:20

Sjajan podvig za mladog reprezentativca Srbije.

Danas je San Siro bio svedok ostvarivanja velikon sna talentovanog igrača Milana, Jan-Karla Simića koji je protiv Monce debitovao za ‘Rosonere’ i nakon 17 minuta postigao pogodak. On je sa 18 godina i 299 dana postao treći najbolji strelac sedmostrukog prvaka Evrope u poslednjih 30 godina. 

-Ovo je kao san i srećan sam zbog toga što sam pomogao ekipi. Lepo zaista, ovo je san svakog dečaka, ali sam i srećan zbog ekipe. Želeli smo da pobedimo a još je bolji osećaj jer sam bio strelac – rekao je Jan.

Dodao je da su mu igrači i trener bili od velike pomoći.

-Saigrači su mi mnogo pomogli, kao i trener, članovi stručnog štaba. Rekli su mi još prošle nedelje da budem spreman jer bi mogao da zaigram svakog časa. Trenirao sam jako i sada sam srećan zbog debija. To što sam dao gol me dodatno čini srećnim, nastaviću da radim kao i do sada – naveo je on.

Pioli mu je rekao da bude spreman.

 -Trener mi je rekao da budem spreman, da ću zaigrati, tako da sam bio spreman. Kada mi je rekao da ulazim, bio sam spreman, imao sam pravi pristup. Posle gola, nisam osetio ništa, nisam čak ni čuo navijače koji su klicali moje ime. Posle gola, bio sam fokusiran jedino na utakmicu i na to da Monca ne postigne gol – istakao je mladi Srbin.

Ovo je poseban trenutak za njega pogotovu što je ovo uradio pred svojim roditeljima.

-Oni su mi uvek pomagali da imam pravi mentalitet. Porodica je najvažnije stvar za igrača. Oni ti kažu sve u lice. Srećan sam, i oni su takođe, i zahvalan sam im na svemu. Bilo je i teških trenutaka ali su oni uvek bili uz mene, bili mi podrška, motivisali me i terali da radim još jače – jasan je Simić.

SLAVKO PEROVIĆ OŠTAR: ‘Možda smo Duljaja trebali da pitamo sa kojim sastavom da izađemo!’

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter