0
Evroliga

FOTO: Starsport

ODLIČNE VESTI ZA GROBARE: Partizan daleko jači u Španiji!

Objavljeno: 17.12.23 u 20:11

Sjajne vesti!

Partizan naredne sedmice očekuje izuzetno naporno duplo kolo, jer slede gostovanja Valensiji i Realu, a šef struke crno-belih, Željko Obradović, rekao je da će se Kaminski naći među putnicima za jug pirineja.

Anđušić nije trenirao, ali putuje. U Beogradu ostaju Trifunović i Avramović. Sa druge strane Kaminski je trenirao, videćemo kako će izgledati sutra. Zato u Španiju idemo sa 13 igrača. Takva je Evroliga da je potrebno 15 igrača u rosteru, nadamo se da će se povređeni igrači oporaviti. Ono što je evidentno da igrači nisu imali povrede mišića od velikog preopterećenja, već su sve mehaničke prirode od udaraca„, rekao je Obradović.

Pričao je potom o prvom protivniku – Valensiji.

Izašli smo danas pred igrače sa informacijama oko Valensije koja igra sjajnu odbrnau. Imaju specifičan način kako preuzimaju i brane pik. Pokušali smo da objasnimo to igrače, radili 5na5 sa šutem pre svega. Putujemo u ponedeljak i tamo ćemo trenirati ponovo i tako se spremiti za meč u utorak„.

Pričao je i o Stefanu Joviću.

On igra za trim, izvanredan igrač i ove godine igra sjajno. Sigurno su mnogo bitni igrači on i kris džons. Posvetićemo veliku pažnju njima. Oni igrjau pametno zbog njega jer daje dozu te pameti celoj ekipi„.

Crno-beli su trenutno u izvanrednoj seriji. Nanizano je čak osam pobeda, ali kako sam Obradović ističe, postoji nešto bitnije od toga.

 

Naravno da je zadovoljstvo kada se pobeđuje, ali sa druge strane smo svesni sa ovoliko putovanja i utakmica… nemaš pravo ni da slaviš ni da se raduješ. Ono što mnogo više radije da je igramo mnogo bolje. Neke stvari smo evidentno poboljšali, pre svega skok igru i odbrnau. Uz to imamo protok lopte u napadu i igramo kao pravi tim„, dodao je trener Partizan Mozzart Beta.

22
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter