0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

NA ENFILDU BEZ GOLOVA, ALI SUDIJE NASTAVLJAJU DA SE SRAMOTE: U Premijer ligi se pravila više ne znaju, a niko ih ni ne primenjuje!

Objavljeno: 17.12.23 u 19:24

Ne baš očekivan meč na Enfildu.

Fudbaleri Liverpula i Mančester junajteda odigrali su meč bez golova na Enfildu, uz novi sudijski debakl, ovaj put u režiji Majkla Olivera.

Najistaknutiji detalj, pored mnoštva šansi, bio je drugi žuti karton Diogu Dalou, koji je opravdano poludeo kada je u nadoknadi vremena lopta bila za njegov tim, što je uopšte katastrofalni Oliver okarakterisao kao materijal za drugi žuti.

Takođe, u nekoliko navrata su se dešavale situacije gde je komotno moglo da se pokaže na belu tačku u korist Liverpula, ali ruku na srce neobjašnjivo nisu stizali ni pozivi iz VAR sobe, pa se pitamo kakva to sudijska pravila važe na Ostrvu.

Bilo kako bilo, Liveprul ostaje izjednačen sa Arsenalom na prvom mestu, dok je Junajted na sedmom mestu i nastavlja borbu za Evropu.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter