0
Evroliga

FOTO: Starsport

IZGLEDA DA JE GOTOVO: Zvezda našla novog centra i momentalno se zahvalila Tobiju na dosadašnjoj saradnji!?

Objavljeno: 17.12.23 u 23:45

Postoji interesovanje drugih klubova za slovenačkog reprezentativca, što je dobro za crveno-bele

Centar Crvene zvezde, Majk Tobi nalazi se na pragu odlaska iz kluba prema saznanjima Telegrafa. Košarkaš sa slovenačkim pasošem mogao bi da napusti crveno-bele u danima koji predstoje.

On je u dosadašnjem delu sezone pružao bolje partije u ABA ligi nego u Evroligi, a uprkos svemu ipak nije zadovoljio očekivanja zbog čega bi mogao da promeni sredinu.

Postoji interesovanje drugih klubova za slovenačkog reprezentativca, što je dobro za crveno-bele pošto bi u tom slučaju na sebe preuzeli i njegov ugovor.

Posle utakmice sa Cibonom u ABA ligi početkom meseca, Janis Sferopulos je istakao da Tobi mora da prenese dobre partije iz ABA lige u Evroligu.

– Veoma sam srećan zbog Majka, mora čvršće u odbrani i tako može da napreduje, ali mora da bude konstantniji i u Evroligi i u ABA ligi. Kako igra u ABA ligi, neka igra i u Evroligi – rekao je tada Sferopulos.

U ABA ligi, Tobi beleži 11,3 poena po meču uz 4,8 skokova, dok je u Evroligi na 3,9 poena po meču.

Podsetimo, večeras je odjeknula vest da je Crvena zvezda zainteresovana za centra Bajerna iz Minhena, Fredija Gilespija.

29
17

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter