0
Evroliga

Mike Tobey, #18 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Frederick Freddie Gillespie, #33 of FC Bayern Munich during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and FC Bayern Munich at Stark Arena on November 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI JE OVO ČOVEK KOJI ĆE REŠITI ZVEZDINE PROBLEME? Stiže treći centar Bajerna! (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.23 u 22:35

Prema posanju „Basket njuza“ Zvezda je u završnim pregovorima sa Bajernom oko otkupa Gilespija

Košarkaški klub Crvena zvezda mogla bi uskoro da dobije veliko pojačanje u reketu, pošto je navodno u završnoj fazi pregovora sa centrom minhenskog Bajerna Fredijem Gilespijem.

Prema posanju „Basket njuza“ Zvezda je u završnim pregovorima sa Bajernom oko otkupa Gilespija i ukoliko sve bude prema očekivanjima igrač će od nove godine moći da zaduži opremu crveno-belim.

Posedćamo, prema propisima Evrolige, igrači prvobitno registrovani za neki drugi klub u ovom takmičenju stiču pravo da potpišu sa drugim klubom iz Evrolige od 30. decembra do 7. februara.

Prethodnih dana spekulisalo se da će Gilespi napustiti redove Bavaraca, gde mu je od dolaska Pabla Lasa na klupu minutaža značajno umanjena.

Španski stručnjak kao primarne opcije na centarski pozicijama koristi Serža Ibaku i Devina Bukera, dok je Gilespi na dosadašnji 13 mečeva procečno dobijao oko devet minuta na terenu i beležio učinak od 2,2 poena i 2,4 skokova.

Prošle sezone je kao novajlija u Evroligi za 18 minuta u proseku beležio 3,7 poena i pet skokova.

Standings provided by Sofascore
1
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter