0
Fudbal

Ćavi (FOTO: Twitter/FC Barcelona)

ĆAVI O PROBLEMU KOJI MUČI BARSELONU: ‘Opet taj manjak efikasnosti!’

Objavljeno: 17.12.23 u 12:35

Kataloncima ne cvetaju ruže.

Fudbaleri Barselone sinoć su remizirali sa Valensijom 1:1 u 17. kolu španske La Lige i sada imaju četiri boda manje od svog ljutog rivala Real Madrida, ali i utakmicu više. Imaju izabranici Ćavija Ernadeza problema u poslednje vreme sa rezultatima, pošto su na poslednja na tri susreta u svim takmičenjima zabeležili dva poraza i jedan nerešen rezultat.

Trener Blagurane je istakao da ih muči manjak efikasnosti.

-Opet nas muči ista stvar kao i prošle nedelje, a to je manjak efikasnosti. Poklonili smo dva boda. Stvorili smo dovoljno šansi za pobedu, a na kraju smo uzeli samo bod i nismo zadovoljni. Ovo nam je bilo kao finale, bod nije dovoljan. Ali bićemo bolji – istakao je. 

Dodao je da moraju da budu kritični prema sebi.

-Ovaj manjak efikasnosti nije normalan i mislim da je to veći problem nego nedostatak energičnosti u odbrani. Vreme je da budemo kritični prema sebi i tražimo više od sebe samih. Đirona, Granada, Majorka… Neefikasnost je najbolji opis naše sezone za sad. Ali što se tiče same igre, na dobrom smo putu. Svlačionica je uznemirena i razočarana poput mene jer smo odigrali dobru utakmicu, dovoljno dobru da pobedimo, ali nismo to uspeli – naveo je Ćavi.

EMOTIVNA SCENA U ITALIJI: Andrea Pirlo pobedu Sampe posvetio Siniši Mihajloviću!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter