0
Fudbal

(190831) -- BOLOGNA, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Bologna's coach Sinisa Mihajlovic reacts during a Serie A soccer match between Bologna and Spal in Bologna, Italy, Aug 30, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

EMOTIVNA SCENA U ITALIJI: Andrea Pirlo pobedu Sampe posvetio Siniši Mihajloviću!

Objavljeno: 17.12.23 u 10:33

Nisu ga zaboravili

Fudbaleri Sampdorije ostvarili su pobedu rezultatom 2:1 na gostovanju ekipi Ređijane u 17. kolu italijanske Serije B, a ključni trenuci susreta bili su obeleženi izjavama trenera Sampdorije, Andree Pirla.

U izjavi za italijanske medije, Pirlo je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatom i naglasio težinu pobede na zahtevnom terenu. Posebno je posvetio trijumf preminulom Siniši Mihajloviću, čija se godišnjica smrti obeležila 16. decembra.

Pobeda je bila prelepa, ostvarena na teškom terenu. Nastavili smo sa uspešnim igrama, dobro smo pristupili utakmici i uspešno upravljali situacijama, osim poslednjih minuta. Očekivali smo gol od De Luke i konačno je danas stigao. On se oslobodio tereta i sada će imati mnogo više da pruži. Igrali smo za Sinišu Mihajlovića, koji je bio primer za sve, kako na terenu, tako i van njega. S ovom pobedom sećamo ga se s velikim zadovoljstvom. Navijači su uvek uz nas, bili su i danas. Sada imamo još dve utakmice koje treba dobro odraditi pre pauze. Trebalo bi da nam daju podstrek da krenemo s velikom energijom u 2024. godinu,“ izjavio je Pirlo.

Ovim rečima, Pirlo je istakao važnost sećanja na Sinišu Mihajlovića, čije prisustvo i uticaj očigledno ostaju snažni u fudbalskoj zajednici.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter