0
AdmiralBet ABA Liga

Andrej Žakelj (FOTO: Starsport)

ŽAKELJ SVESTAN VELIČINE PARTIZANA: ‘Znamo ko su, ali sa jakom voljom možemo pobediti svakog!’

Objavljeno: 15.12.23 u 16:05

‘Moramo biti fokusiraniji i energičniji u odnosu na prošlu utakmicu.’

U okviru 12. kola AdmiralBet ABA lige sutra od 21 čas u ‘Štark areni’ odmeriće snage košarkaši Partizana i Budućnosti iz Podgorice. Gosti na megdan ‘crno-belima’ dolaze nakon poraza od Turk Telekomu Eurokupu, dok tim Željka Obradovića ovaj susret dočekuje sa puno optimizma nakon trijumfa u Kaunasu protiv Žalgirisa.

Trener Podgoričana, Andrej Žakelj je izneo svoja očekivanja pred ovaj susret.

– Moja očekivanja su ta da mi nešto promenimo i da mi reagujemo na pravi način. Moramo biti fokusiraniji i energičniji u odnosu na prošlu utakmicu, to je najbitnije što se mene i mog tima tiče u ovom momentu – naveo je.

Svestan je veličine Partizana, ali misli da uz snagu volje sve može.

-Mi znamo ko je Partizan, imaju četiru uzastopne pobede u Evroligi, tako da tu nema puno reči da se gubi. Mi moramo da se bavimo svojom igrom, svojim načinom i pristupom. Pripremićemo se taktički kolik0 možemo. Želim da ponovim još jednom, sa energijom i voljom za pobedom možemo pobediti svakog, bez toga nikog – jasan je Žakelj.

TRENER ‘CRNO-BELIH’ O SUĐENJU U NIŠU: ‘Ne smeš da se smeješ igraču Partizana u lice!’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter