0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SRBIJA ĆE IMATI ČETIRI PROVERE PRED EP: Jedan meč mora da sačeka odobrenje iz Niona!

Objavljeno: 15.12.23 u 12:45

‘Orlovi’ marta startuju sa pripremama.

Nacionalni tim Srbije izborio je plasman na Evropsko prvenstvo Nemačkoj nakon više od dve decenije žudnje i čežnje. Cilj čete Dragana Stojkovića Piksija je da se ne obrukaju na ovoj kontinentalnoj smotri da se ne obrukaju, pa će zato pre nego da počnu svoju avanturu na ovoj smotri imati i provere. 

‘Orlovi’ će sigurno odigrati četiri meča, a jedan od tih će biti i protiv Rusije koja nije ugostila nijednu evropsku selekciju od kako je krenulo ratno stanje. Iz Fudbalskog saveza Srbije su to potvrdili Sport Klubu, ali uz konsultacije sa UEFOM FIFOM.

-Srbija će gostovati u Rusiji uz obavezne konsultacije sa ljudima iz UEFA i FIFA – naveli su.

Detalji utakmice Srbije sa Rusijom već su definisani, igraće se 21. ili 22. marta na Gasprom areni, a kapacitet ovog stadiona je 68.000 mesta. Ruski naciobalni tim je u zadnje skoro dve godine igrao samo sa selekcijama Krigistana, Tadžikistana, Uzbekistana, Katara, Irana i Kenije.

EURO  za ‘Orlove’ startuje 16. juna, a okupljanje reprezentacije zakazano je za treći dan istog meseca, a iskoristiće i junski termin za prijateljske susrete. Podsetimo, Srbija je u grupi sa Engleskom, Danskom Slovenijom.

DELIJE IZDALE NOVO SAOPŠTENJE: ‘Želimo da pokažemo da navijanje ima smisla u Srbiji!’

22
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter