0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DELIJE IZDALE NOVO SAOPŠTENJE: ‘Želimo da pokažemo da navijanje ima smisla u Srbiji!’

Objavljeno: 15.12.23 u 12:15

‘Na ovom gostovanju se spremamo za derbi u sredu i proslavu jesenje titule.’

Bliži se kraj jesenjeg dela Mozzart Bet Superlige Srbije, a borba između Partizana Crvene zvezde za titulu prvog dela sezona još uvek traje. Imali su ‘crno-beli’ bodovni prednsot nad ‘večitim’ rivalom od šest bodova, ali su kiksevi protiv TSC-a i niškog  Radničkog učinili da sada baš taj jedan duel odlući ko će poneti ovo laskavo prizanje. 

Kao uvertira pred derbi, Partizan dočekuje kragujevački Radnički 1923, dok će ‘crveno-beli’ na megdan Spartak Subotici. Zbog same važnosti tok meča na severu države, Delije su izdale saopštenje gde pozivaju navijače da se odazvu u što većem broju.

– Sutra od 16 časova želimo da pokažemo da navijanje ima smisla u Srbiji, da su utakmice mnogo neizvesnije i da je našem klubu, na bukvalno svakoj utakmici, potrebna ogromna podrška da bi stigli do cilja, a cilj je titula! Takođe želimo da vidimo koliko imamo Ultrasa, zaljubljenika u navijanje i klub.  U protekla dva dana, na utakmici sa Sitijem uživo i preko telegram kanala, pokušali smo da animiramo one koji nisu ekipa, a navijači su da se pojave zajedno sa nama u Subotici. Malo ozbiljnije ako shvatimo ovaj poziv, biće puna tribina! Na ovom gostovanju se spremamo za derbi u sredu i proslavu jesenje titule. Želimo da uz put do Subotice srećemo prevozna sredstva punih navijača i da se sutra traži karta više – poručuju. 

Duel 19. kola domaćeg šampionata između Spartaka Zvezde na programu je sutra od 16 časova u Subotici.

10
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter