0
Kladionica

FOTO: Admiralbet

VEČITI U ISTOM TERMINU: ZVEZDA DOČEKUJE STARE DUŽNIKE, CRNO-BELI NA VRELOM GOSTOVANjU

Objavljeno: 14.12.23 u 14:54

Sjajne vesti za navijače Partizana i nova prilika za naplatu dugova za Crveno-bele.

Večeras je na programu 14. kolo Evrolige koje će otvoriti dve naše ekipe, Crvena zvezda i Partizan. Nije reč o novom večitom derbiju, već je Evroliga odlučila da stavi sve domaće ljubitelje košarke na slatke muke, tako što je zakazala mečeve večitih rivala u istom terminu, od 19 časova.

Crveno-beli su prošle nedelje u sklopu duplog kola imali dva gostovanja u Španiji, na kojima se nisu baš najbolje proveli. Najpre je Valensija iskoristila jako loše prvo poluvreme Zvezde, koja je zaigrala bolje u nastavku, ali to nije bilo dovoljno za preokret. Ista se situacija desila i u meču sa Baskonijom. Nakon loše prve polovine meča, Crveno-beli su smanjivali prednost, stigli do izjednačenja, ali je ekipa Duška Ivanovića odbranila domaći teren i stigla do sedme pobede na poslednjih 8 evroligaških mečeva, od kada se crnogorski strateg vratio na kormilo.

Zvezda je na ovaj način ponovo prokockala priliku da ostvari pobedu u gostima i sada su bez pobede na čak 7 gostovanja. Da stvar bude još gora, prosečna razlika sa kojom Crveno-beli gube u gostima iznosi nešto više od 4 poena, što govori da Sferopulosovi igrači prosto ne uspevaju da prelome neizvesne završnice u svoju korist.

FOTO: Twitter/@kkcrvenazvezda

Situacija je dosta drugačija u crno-belom taboru, iz kojeg stižu dobre vesti za sve navijače Partizana, koje je zabrinula informacija da Naneli i Ledej nisu odradili trening u utorak, a sa ekipom u Litvaniju je otputovao i Ognjen Jaramaz. Crno-beli su prošle nedelje u duplom kolu oba meča odigrali kod kuće, ostvarivši duplu pobedu, najpre nad Monakom, pa onda i nad Armanijem. Nakon ove dve pobede, ekipa Željka Obradovića je u seriji od tri uzastopne pobede u Evroligi i sada se nalaze na 6. mestu na tabeli, sa skorom 6-3, dok se Crveno-beli nalaze na nezavidnoj 16. poziciji, uz skor 4-9.

from left Danilo Andjusic, #33 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Ognjen Jaramaz, #10 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Tristan Vukcevic, #1 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Kao što je već bilo reči, oba večita rivala svoje večerasšnje mečeve igraju od 19 časova, kada će Crvena zvezda dočekati Albu, dok Partizan gostuje Žalgirisu. Alba je jedna od dve ekipa koje imaju lošiji skor od Zvezde, ostvarivši samo dve pobede do sada, od kojih je jedna došla baš protiv Žalgirisa, a u prošlom kolu su je poražena od Efesa u gostima sa 97:89. Žalgiris je nakon poraza od ALbe u Berlinu pretpreo još jedan poraz, ovaj put na domaćem terenu i to od ekipe Monaka, koja je prethodno gostovala Partizanu.

Jasno je da je pobeda imperativ za obe naše ekipe, što znači da uzbuđenja neće manjkati na evroligaškim terenima, a da tako bude i sa druge strane malih ekrana pobrinula se kladionica AdmiralBet, koja je za sve ljubitelje košarke spremila sjajnu ponudu, vrhunske kvote i najrealnije specijale. Naime, za ovu priliku AdmiralBet je pripremio najveću kvotu na Partizan, a pored standardne ponude za poene/skokove/asistencije evroligaških igrača, od sada se možete kladiti na to da obe ekipe postižu po koš u prvom minutu, ili da obe ekipe postižu po troku u prvom minutu. Takođe, tu je i standardnih 10% freebeta koje se dodeljuju na svaki tiket odigran u AdmiralBetu i koji sadrži opklade na učinke za 5 ili više evroligaških igrača.

Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Mogu li večiti rivali da nam prirede duplo slavlje večeras? Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i naplatite svoje poznavanje elitne evropske košarke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter