0
Košarka

FOTO: Twitter/Printscreen

RVAČKI ZAHVAT NEJSMITA: Košarkaš Indijane bacio Janisa na parket, pa razbesneo klupu Baksa! (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.23 u 10:33

Ovako nešto smo videli i na utakmici Partizan – Real Madrid

Košarkaš Milvoki Baksa, Janis Adetokumbo, zapanjio je košarkaški svet postigavši neverovatnih 64 poena tokom utakmice protiv Indijane, gde je njegov tim slavio rezultatom 140:126. Ovaj upečatljivi rezultat predstavlja lični rekord Adetokumba, kao i rekord franšize, s obzirom da je prethodni rekord držao Majkl Rid sa 57 poena postignutih 2006. godine.

Janis nije samo bio impresivan u broju poena, već je takođe zabeležio 14 skokova i tri asistencije. Dodatno, dodeljeno mu je čak 32 slobodna bacanja, od kojih je uspešno realizovao 24.

Međutim, za vreme meča, situacija se zahuktala u četvrtoj četvrtini kada je došlo do sukoba između Janisa Adetokumba i igrača Indijane, Nejsmita. Nejsmit je uhvatio Janisa i oborio ga na parket, izazivajući povećanu tenziju na terenu. Oba tima su reagovala, skočile su obe klupe, a atmosfera je postala napeta. Srećom, usledila je brza intervencija, sprečavajući eskalaciju sukoba u ozbiljniji incident.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter