0
Evrokupovi

Jovan Mijatović (FOTO: Starsport)

ZVEZDIN BEKAM ŽALI ZA PROPUŠTENIM ŠANSAMA: „Stvarno smo mogli više“

Objavljeno: 13.12.23 u 22:32

„Nismo imali sreće, ja sam pogodio dve stative“

Crvena zvezda propisno je namučila Mančester siti u završnom kolu Lige šampiona, a jedan od najagilnijih fudbalera bio je Jovan Mijatović.

Crveno-beli su i pored poraza od 3:2 ostavili dobar utisak, dok je mladi centarfor imao dve lepe prilike, ali na njegovu veliku žalost, udarci su završavali na stativi.

Ipak, i pored pomenutog, mladi centarfor je zadovoljan celokupnim izdanjem u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Evropi.

Stvarno smo mogli više, ali nismo imali sreće, ja sam pogodio dve stative… Falilo je malo više koncentracije u završnici, ali će doći to kada bude najviše potrebno. Nismo tužni, dali smo maksimum i suprotstavili se evropskom šampionu. Osećaj je fenomenalan, da sa 18 godina igraš protiv klupskog prvaka sveta. Protiv igrača koje sam doskora gledao na televiziji u finalu Lige šampiona. Zadovoljan sam svojim uspehom, ali neću ovde stati, idem još jače – rekao je Mijatović za TV Arena sport.

Potom se osvrnuo i na duele sa defanzivcima Sitija, te imao vrlo zanimljivu opasku.

Pružili su mi dobar otpor, imao sam par šansi, nisu to očekivali od mene, ali pokazao sam da mogu da se borim sa njima – završio je centarfor crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter