3
Evrokupovi

FOTO: Starsport.rs

BAHAR PONOSAN NA SVOJ TIM: „Ova utakmica predstavlja našu kampanju u Ligi šampiona, nismo odustajali“

Objavljeno: 13.12.23 u 21:22

                                  “ Kada navijači vide borbenost, da ste dali sve od sebe, onda to cene i to se vidi“

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija u utakmici 6. kola grupne faze Lige šampiona na stadionu „Rajko Mitić„, mada su se Hvang i Katai u drugom poluvremenu upisali u strelce – 2:3.

Trener Barak Bahar je posle meča za Arenu Sport istakao da njegov tim nikada nije odustajao.

Ova utakmica predstavlja našu kampanju u Ligi šampiona, nismo odustajali, verovali smo, borili smo se do kraja. Igrali smo presing, probali smo, teško je to protiv tima kao što je Mančester siti. Imali smo šanse, posebno u drugom poluvremenu. Rezultat je frustrirajući, ali sam ponosan na momke i tim – rekao je Bahar.

Istakao je i šta je to bilo važno da Siti na kraju pobedi.

Dali su gol, jedan na tri, individualni kvalitet, pa gol iz penala. Kao tim radili smo sve što smo mogli. Kada navijači vide borbenost, da ste dali sve od sebe, onda to cene i to se vidi.

Za kraj, dao je i kratak komentar predstojećeg večitog derbija, gde je prosto rekao da Zvezda mora da pobedi.

Moramo da pobedimo – rekao je Bahar.

 

BONUS VIDEO:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@_hotsport.rs)

4
6

3 Komentara

  1. Po prvi put je zvezda odigrala kolektivni presing na zadnju liniju protivnika i to je najveci pomak u nasoj igri.Naravno i ovaj sastav je najbolji do sada,sa dva snazna igraca ispred zadnje linije(Spaic i Mijailovic),i Olajinkom uz levu aut liniju.Sada se tek vidi kakve su greske pravljene stavljajuci Lucica na tu stranu i wanga pozad.Treba nastaviti sada agresivno na zadnju liniju svakog protivnika,a Lucica proslediti u neki klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter