0
Ostali sportovi

Uros Bregar Handball match Serbia - Slovakia, Srbija - Slovacka Belgrade, Serbia on April 21, 2021. 21.4.2021. April 21. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SELEKTOR REPREZENTACIJE SRBIJE ISKAZAO SVOJE MIŠLJENJE POSLE FIJASKA NA SP: “ Ponosan sam što nijednu utakmicu nismo lako izgubili“

Objavljeno: 11.12.23 u 23:21

 

„Popravili smo utisak, ali smo opet izgubili od Japana“

Selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar kaže da je ponosan na svoje igračice i pomak koji su ostvarile, uprkos rezultatima na Svetskom prvenstvu.

Srbija je takmičenje na SP završila porazom od Japana 22:20 u meču poslednjeg, trećeg kola Treće grupe druge faze takmičenja. Srbija je na SP ostvarila samo jednu pobedu i zabeležila pet poraza.

Popravili smo utisak, ali smo opet izgubili od Japana, iako sa samo dva gola razlike. Ponosan sam što nijednu utakmicu nismo lako izgubili, borili smo se za svaki gol. Potrebno nam je malo više strpljenja i vere ali sam ubeđen da ćemo ovako izgraditi igračice za budućnost srpske reprezentacije – rekao je Bregar.

Srpska rukometašica Anđela Janjušević izjavila je da će se iskustvo sa ovog SP valorizovati na narednim takmičenjima.

Ostaje žal što nismo upisali pobedu za kraj prvenstva, ali sam ponosna jer smo dale poslednji aton snage, borile smo se maksimalno i ispravile smo gotovo sve greške koje smo imale na pripremnom meču protiv Japana u Španiji. Malo je bilo do sreće, malo do iskustva, ali smo odigrale suštinski dobru utakmicu. Nemamo za čime da žalimo, jer će ova ekipa sigurno u budućnosti sigurno pokazati koliko je ovo iskustvo bilo značajno. Bila je sjajna atmosfera među nama, borile i bodrile smo se svakoga dana međusobno. Mislim da je to temelj z sve buduće izazove koje budemo imale kao tim – poručila je Anđela Janjušević.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter