5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NATHO BESAN POSLE PORAZA OD RADNIČKOG: Izraelac iskazao svoje mišljenje o utakmici ovom slikom! (FOTO)

Objavljeno: 11.12.23 u 20:26

Fudbaleri Radničkog iz Niša iznenadili su Partizan u 18. kolu Superlige Srbije, ostvarivši pobedu od 2:1

Partizan je stekao prednost u 53. minutu golom Mateuša Saldanje, ali su domaćini preokrenuli rezultat.

Sava Petrov je izjednačio iz penala u 65. minutu, a Mihajlo Ilić postigao je autogol u 80. minutu, obezbedivši Radničkom tri boda.

Utakmicu je obeležila i kontroverzna situacija u 65. minutu kada je Siniša Saničanin udario igrača Radničkog laktom u glavu, što je rezultiralo penalom.

Trener Partizana, Igor Duljaj, nakon meča nije komentarisao suđenje, samo ističući da njegov tim nije uspeo zadržati prednost.

Bibars Natho, igrač Partizana, na Instagramu je objavio sliku sa meča uz znak prsta na ustima, sugerišući da se ne izjašnjava o suđenju. Radnički je uspeo da preokrene rezultat i upiše važnu pobedu protiv jednog od najvećih rivala, dok je Partizan doživeo neočekivan poraz.

FOTO: Printscreen/Instagram
91
168

5 Komentara

  1. Licemer na kub i slika i prilika svakog grobara. Ubio ih Radnički, a on bi se bavio sudijama, istim onim koji su ih gurali 17 kola. Od sinoć prvenstvo nije regularno!

    7
    4
    Odgovori
  2. Penal kao KUĆA. nešto se ne sećam da je ovakve slike i objave stavljao posle „penala“ osuđenih partizanu koje im ni Duljaj ne bi svirao…

    10
    5
    Odgovori
  3. Kako je simpatično i simptomaticno to što ne valja suđenje kad god izgube,al je lakat u glavu ok,penal u 90+ je ok…..

    10
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter