1
Domaći fudbal
Igor Duljaj

Igor Duljaj (FOTO:Starsport)

DULJAJ RAZOČARAN POSLE PORAZA: „Nismo uspeli, nema tu šta mnogo da se doda!“ (FOTO)

Objavljeno: 11.12.23 u 18:34

Bolan poraz Partizana u Nišu

U uzbudljivoj utakmici 18. kola Superlige Srbije, fudbaleri Radničkog iz Niša uspeli su da ostvare preokret i pobede Partizan rezultatom 2:1 na svom terenu, stadionu Čair. Ovim porazom, Partizan ulazi u poslednja dva kola jesenjeg dela sezone bodovno izjednačen sa aktuelnim šampionom, Crvenom zvezdom.

Iako su crno-beli poveli golom Mateusa Saldanjea u 53. minutu, ekipa Radničkog, vođena trenerom Igorom Duljajem, nije odustala. Sposobni da se prilagode izuzetno teškom terenu na Čairu, domaći fudbaleri su izjednačili rezultat u 67. minutu, kada je Save Petrov realizovao penal. Usledio je preokret u korist Radničkog u 73. minutu, kada je Mihajlo Ilić nesrećno postigao autogol.

Ovim trijumfom, Radnički je ostvario četvrtu pobedu u aktuelnoj sezoni i pružio navijačima razlog za slavlje. Partizan će, sa druge strane, analizirati poraz i tražiti odgovarajuće korake kako bi se vratio na pobednički kolosek u narednim izazovima.

Posle meča je izjavu dao Igor Duljaj, trener Partizana.

Imali smo prednost od 1:0, ali nismo uspeli da zadržimo rezultatsku prednost. Radnički je pobedio na teškom terenu, nema štu tu mnogo da se doda – rekao je Duljaj.

Duel je obeležio penal za Radnički sredinom drugog dela igre, koji je promenio tok meča, a Duljaj nije želeo da komentariše ovu odluku.

Ne, neću nikada da komentarišem suđenje, pa neću ni sada – istakao je trener crno-belih.

Adem Ljajic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Radnicki Nis and Partizan at stadium Cair on December 11, 2023 in Nis, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Slavoljub Đorđević, trener Radničkog, čestitao je Partizanu na fer i korektnoj igri.

Čestitam Partizanu na fer i korektnoj utakmici, Duljaju želim sve najbolje. Momci imaju potencijal, u ovom teškom rasporedu nam je falila jedna ovakva utakmica, mislim da smo zasluženo pobedili.

Ističe da je zadovoljan izdanjem svog tima i da želi da ovako izgledaju i u nastavku.

Sigurno, ovo je putokaz kojim želimo da idemo – rekao je Đorđević.

Do pre dva kola, Partizan je imao plus šest u odnosu na Zvezdu, ali je porazom od TSC i sada Radničkog izgubio teško stečenu prednost. Sa druge strane, Radnički je slavio nakon četiri meča bez postignutog gola.

1
0

1 Komentara

  1. Velika zbluda si ti Duljaju ovo sto su odigrali 13 pobeda u nizu uhvaceno malo na svezinu cemu li se nadas protiv Zvezde sada vezivamo 13 poraza tsc 4:0 itd. Golac je najbolje video sve i ocenio. Nikada se nemozes meriti sa Mijatovicem ,Sasom Ilicem i vreme ti je isteklo uvek imas opravdanja glumis finocu neces da komentarises sudjenje ma koji penal, samo znas da kazes ja preuzimam odgovornost pakuj se i brisi zajedno sa Vazurom ode i ova titula . Zadnjih 5-6 utakmica mi neigramo nista sve je jasno . Zvezda ce nas tuci na nasem stadionu rezultat 3:1 . Glupo vise bilo sta komentarisati. Odlazi imao si epizodu dosta te je vise

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter