0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

TEN HAG BESAN ZBOG DEBAKLA NA OLD TRAFORDU: Holanđanin kipeo nakon utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.23 u 22:40

Sam je najveći krivac, tvrdi on.

U večerašnjem nezapamćenom obračunu na Old TraforduBornmut je šokirao fudbalski svet pobedivši Mančester junajted sa ubedljivih 3:0. Ekipa Andonija Iraolea demonstrirala je vrhunsku formu, dok je „Crvenim đavolima“ izmakao tlo pod nogama.

Nakon meča, Erik ten Hag bio je prilično besan.

„Iznerviran sam, razočaran… Očekivao sam da će biti drugačije, nadao sam se pre utakmice da ćemo nadograditi sve što smo uradili protiv Čelsija. Veoma je razočaravajuć način na koji smo otvorili utakmicu“, rekao je besni Erik ten Hag i nastavio:

„Način na koji smo počeli nije dabar. Loš je. Prvih pet minuta ne bi smelo da se desi, pogotovo protiv ovakvog rivala kao danas. Veoma su dobri u tranziciji“.

„Radili smo sve kako bi smo se vratili u igru, skoro iznudili jedanaesterac, ali smo i dosta grešili. Nismo bili dovoljno dobri u odbrani“.

Krivi sebe holandski stručnjak za pripremu utakmice.

„Mislim da uvek moramo da budemo spremni, nismo bili i moram da preuzmem odgovornost. Moram da pripremim tim tako da bude spreman“, završio je Erik ten Hag.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter