0
Evroliga

FOTO: Starsport

TOBI GOVORIO O OČEKIVANJIMA PRED DUPLO EVROLIGE: Dotakao se i Duška Ivanovića!

Objavljeno: 05.12.23 u 14:25

‘Za nas je to samo još jedna utakmica da pobedimo.’

Tim sa Malog Kalemegdana ove nedelje očekuje nimalo jednostavan zadatak pošto će odigrati duplo kolo Evrolige. Sutra će ‘crveno-beli’ odmeriti snage sa Valensijom od 20:30, dok će u petak odigrati meč protiv Baskonije, a košarkaš Zvezde, Majk Tobi je govorio za novinare o svojim očekivanjima pred ova dva izazova.

-Dupla kola su važna za nas. Ako pogledate ekipe koje izbore plej-of, to je na osnovu toga kako odigraju dupla kola. Tako da želimo da pobedimo – jasan je.

Tobi pruža sjajne partije u AdmiralBet ABA ligi, dok u Evroligi igra sasvim suprotno, a on je istakao da je to zbog velikog pritiska koji je stavio na sebe.

-Mislim da sam stavio previše pritiska na sebe. Previše sam intezivan ili uzbuđen. Želim da igram dobro i kada je želja tolika, stvari ne idu tako. Treba da duboko udahnem, opustim se. Da verujem sebe i svoje saigrače, da i oni veruju u mene. Ako bih sa takvom atmosferom ulazio u mečeve Evrolige, ne bih imao toliki pritisak – naveo je on.

Na kraju se dotakao i trenera Baskonije, Duška Ivanovića koji je do skoro bio na kormilu Zvezde.

-Za nas je to samo još jedna utakmica da pobedimo. Koliko god je lepo videti trenera koji je, saglasan sam sa vama, bio tu kratak period, za nas je važnije da pobedimo bez obzira na to ko je u pitanju – jasan je Tobi.

SFEROPULOS PRED VALENSIJU: ‘Očekuje nas duplo kolo u Španiji, biće teško!’

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter