0
Evroliga

FOTO: Starsport

DELIJE ĆE BITI BESNE: Omraženi arbitar deli pravdu na meču Crvena zvezda – Valensija!

Objavljeno: 05.12.23 u 20:11

Nekako baš njegovo ime nisu želeli da vide

Košarkaši Crvene zvezde spremno putuju u Španiju gde će se suočiti sa Valensijom u okviru Evrolige, a potom se suprotstaviti Baskoniji, objavljeno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

Ekipa trenutno beleži četiri pobede i sedam poraza, dok Valensija ima pet trijumfa i šest poraza. Sudije na prvoj utakmici crveno-belih u Španiji, u dvorani „La Fonteta“, biće Arturas Šukis iz Litvanije, Josip Radojković iz Hrvatske i Damir Javor iz Slovenije, koji će obavljati ulogu drugog sudije. Ovaj dvojac sa Balkana već je poznat crveno-belima iz mečeva ABA lige.

Crvena zvezda, koja traži prvu pobedu u gostima u ovosezonskoj Evroligi, susrešće se sa Valensijom u sredu, 6. decembra, od 20 časova i 30 minuta.

Ovo je prilika za crveno-bele da osvoje važne bodove u borbi za poziciju u vrhu tabele, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovih mečeva u Španiji.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter