0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Manchester United

DAVID DE HEA PRED POVRATKOM U PREMIJER LIGU: Ovo će sigurno zaboleti čelnike Junajteda! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.23 u 14:54

Letos je španski čuvar mreže, nakon 12 godina provedenih u klubu, otišao kao slobodan igrač

Mančester Junajted se suočava s problemima zbog grešaka novog golmana Andrea Onanu, a klub se, prema izveštajima medija, kaje što nije produžio ugovor s iskusnim Davidom De Heom.

Letos je španski čuvar mreže, nakon 12 godina provedenih u klubu, otišao kao slobodan igrač, dok je klub doveo Onanu iz Intera. Međutim, Onana je do sada napravio nekoliko grešaka koje su koštale ekipu.

U isto vreme, De Gea je bio spreman da smanji svoju platu kako bi produžio ugovor, ali je Junajted želeo dodatno smanjenje primanja, što De Hea nije prihvatio. Španac je sada slobodan agent, a prema pisanju „Daily Mail-a“, mogao bi se vratiti u Premijer ligu.

Njukasl je zainteresovan za De Geu jer će njihov prvi golman, Nik Poup, biti odsutan nekoliko meseci. De Gea bi predstavljao iskusnu opciju s impresivnim premijerligaškim iskustvom, a Njukasl traži zamenu za povređenog Poupa u nastojanju da ostvare dobar rezultat i eventualno se plasiraju u Ligu šampiona na kraju sezone.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter