0
Košarka

FOTO: Starsport

FENERBAHČE IZDAO VAŽNO SAOPŠTENJE ZBOG JAM MADARA: Turski gigant otkrio stanje bivšeg igrača Partizana!

Objavljeno: 03.12.23 u 13:20

‘Osuđujemo sve one koji su bili učesnici ovoga.’

Košarkaški klub Fenerbahče izdao je važno saopštenje i oštro osudio napade na njihovog igrača Jan Madara istakavši da mu je nakon meča bio vid oštećen.

– Posle meča, naš igrač se žalio da ne vidi baš najbolje, da mu je vid oštećen, a stanje Jama Madara će biti razjašnjeno u narednim danima posle daljih pregleda. Mi mu želimo brz oporavak – ističu.

Očekuju hitnu reakciju turskog saveza.

– Ali, uzimajući u obzir sve ove incidente tokom košarkaške utakmice, osim uvreda izrečenih tokom čitavog meča, stvoreno je i takvo okruženje u kom su nas gađali sa tribina, preteći na taj način da ugroze zdravlje svakog na terenu. Osuđujemo sve one koji su bili učesnici ovoga, a takođe i zvaničnike meča koji su nastavlili utakmicu i uprkos činjenici da je jedan igrač povređen. Od pojedinaca, ali i institcuija, pogotovo Turskog košarkaškog saveza, čija je odgovornost da osigura igrače i da spreči ovakve incidente, da identifikuje onoga ko je napravio ovaj incident i da ga propisno kazni. Očekujemo najrigoriznije mere, kako bismo sprečili ovakve incidente u budućnosti – poručuju iz Fenerbahčea.

Podsetimo, u derbiju između Bešiktaša i Fenerbahčea u okviru turskog šampionata, Jam Madar, nekadašnji košarkaš Partizana, pogođen je predmetom u glavu. 

CRVENA ZVEZDA NASTAVLJA POTERU ZA PARTIZANOM: Crveno-beli danas igraju na tradicionalno teškom gostovanju, a evo gde možete da gledate utakmicu!

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter