0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRVENA ZVEZDA NASTAVLJA POTERU ZA PARTIZANOM: Crveno-beli danas igraju na tradicionalno teškom gostovanju, a evo gde možete da gledate utakmicu!

Objavljeno: 03.12.23 u 10:00

Nije se provodila Crvena zvezda posebno dobro u Kruševcu.

Crvena zvezda danas od 15.00 časova na Stadionu Mladost igra svoj meč 16. kola Superlige Srbije, a domaćin će joj biti kruševački Napredak, tradicionalno nezgodan rival za crveno-bele.

Šampion zemlje je prošle godine imao popriličnih problema u Šumadiji, a u Kupu je meč završen bez golova, pa je kasniji osvajač turnria morao svoje mesto u narednoj rundi morao da traži preko penala.

Takođe je čak u eri Vladana Milojevića gotovo dve godine statajao status neporaženosti, osim jednog meča, upravo u Kruševcu, koji su domaći dobili tada golom Alivodića u dubokoj nadoknadi.

Jučerašnjom pobedom Partizana u Beogradu nad Vojvodinom, crveno-beli su se barem privremeno vratili na šest bodova minusa, pa je tako pobeda na ovom gostovanju priličan imperativ za tim Baraka Bahara, koji je završio, barem sa takmičarskim ambicijama, svoje učešće u Evropi.

Meč, kao i sve ostale Superlige Srbije, možete pratiti isključivo na ArenaSport kanalima, a ovaj se nalazi na prvom Premijum programu pomenute televizije.

Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter