1
Domaći fudbal
FSS

FOTO: Starsport

FSS ODGOVORIO NEMANJI VIDIĆU: ‘Gde si bio marta 2021. godine!?’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.23 u 11:08

‘Hoće da se baci senka na uspeh Srbije plasmanom na Evropsko prvenstvo posle 24 godine.’

Fudbalski savez Srbije oštro je osudio prozivke bivšeg defanzivca Nemanje Vidića za Informer i poručili da se ovog puta radi o nepoznavanju finansijskih izveštaja. 

Doduše jedan od njih se nikad nije ni pojavio na sednicama, a predstavlja Jedinstvo Ub. Samo ovaj put radi se o nepoznavanju čitanja finansijskih izveštaja i kontnih okvira čime ste pokušali javnost da dovedete u zabludu. Uz dužno poštovanja sportskih uspeha i imidža, ali za ovo su potrebna znanja koja se stiču školovanjem ili ako ništa drugo angažovanjem stručnjaka iz ove oblasti, a ne puko dezinformisanje javnosti putem društvenih mreža i tabloida – ističu.

Dodaju da se sve ovo radi baš uoči žreba za Evropsko prvenstvo.

-Uz sve to uoči žreba za EP na kojem Srbija učestvuje prvi put posle 24 godine i to kao samostalna država i da se baci senka na uspeh, a kruna su istupi u jeku izborne kampanje i pokušaji politizacije svega s njihove strane ne bi li dobili nešto medijskog prostora. Zašto baš sad ove teme, treba da se zapita javnost – nastavljaju.

Potom su postavili pitanje gde je bio 2021. godine i tada postavio pitanje koliko krovna organizacija Srbije izdvaja finansije za trenere.

-Gde je bio gospodin Nemanja Vidić 2021. godine u martu i što tada kao istaknuto fudbalsko ime nije postavio pitanje – zbog čega i koliko FSS odvaja sredstava za angažovanje stručnjaka iz kako na nipodaštavajući način tvrdi Kine i Japana, pitaju iz FSS. Mesto za ove diskusije je isključivo sednica Skupštine FSS, koja će kao i prethodne, biti otvorena za javnost i gde možete pokazati finansijska i računovodstvena znanja. Naravno ako se uopšte udostojite da dođete na Skupštinu, jer podsetićemo gospodin Vidić nijednom bio nije – navode.

Na kraju su poželeli sreću Vidiću Poledici i istakli da uživaju u žrebu večeras.

-Do tada ostajte dobro i zdravo i makar malo uživajte u trećem uspehu A reprezentacije Srbije u poslednje dve godine, kao i u žrebu večeras. Srdačan pozdrav kako gospodinu Nemanji Vidiću, tako i njegovom savetniku i uvaženom sportskom radniku gospodinu Mirku Poledici – zaključuju iz FSS.

Podestimo, Nemanja Vidić je u razgovoru za NIN naveo da nije u redu da se za selektora nacionalnog tima izdvaja osam miliona godišnje.

-Pošto sam ja član Skupštine, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Savezu. Došao sam do podatka da je u zadnje dve godine za selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona evra. To je osam miliona evra godišnje – rekao je.

10
20

1 Komentara

  1. Zasto ovaj ne ide u Englesku i tamo maltretira ,ovdje nit je sto ostavio iza sebe niti ga pamtimo po dobru,izbacio nas je sa S.P.u Juznoj Africi dok je mahao krilima.

    0
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter