4
Domaći fudbal

Nemanja Vidic during the interview on March 07, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VIDIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Da li je u redu trošiti na Piksija osam miliona godišnje?“ (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.23 u 09:19

„Došao sam do podatka da je u poslednje dve godine na selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona evra“

Legenda srpskog fudbala, kao i doskorašnji kandidat za mesto predsednika FSS-a Nemanja Vidić, u intervju za list „NIN, pričao je o mnogim temema.

Vidić se zapitao da li je normalno da FS Srbije izdvaja čak osam miliona evra godišnje za selektora Dragana Stojkovića i njegov stručni štab.

 

Pošto sam ja član Skupštine, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Savezu, došao sam do podatka da je u poslednje dve godine na selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona evra. To je osam miliona godišnje. I moje pitanje je da li je u redu trošiti toliki novac ako vidimo da smo mi mlada reprezentacija, koja nema toliki izvor prihod, a da dajemo za selektora i stručni štab toliki novac. Ovde ne ulazim u kvalitete selektora Dragana Stojkovića Piksija, govorim sistemski ako ćemo dovoditi trener, moramo priznati, koji rade u Kini i Japanu, šta ćemo raditi kada bude on odlazio i treba da dovedemo nekog trenera koji je možda već bio trener u ligama „petice„?“, rekao je između ostalog Nemanja Vidić.

Ostaje da vidimo kakve će reakcije izazvati veoma otvoren i direktan intervju našeg legendarnog fudbalera i nekadašanjeg kapitena reprezentacije, koji je nedavno odustao od kandidature za predsednika FS Srbije.

94
5

4 Komentara

  1. Treba pružiti punu podršku Vidiću. Jedini ima kredibilitet i mogućnost da kaže neke teške i istinite činjenice. Previše je bivših robijaša i dokazanih lopova na javnim funkcijama u FSS što je nedopustivo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odustao si od trke povukao se
    I sad si krenuo sa komentarima i nebulozama
    Bio si profesionalac kapa dolje dok si bio reprezentativac solidna 3
    Mislim da treba da ostanes profi ljepse ti stoji

    0
    1
    Odgovori
  3. Ko si ti veleizdajniče srpskog fudbala da prozivaš? A posebno kad u usta uzmeš ime Dragana Stojkovića Piksija, prvo treba mirno da staneš. Nakazo jedna. Idi kod tvojih anglosaksonaca pa tamo isteruj pravdu.

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter